لیست اختراعات احمد مولائي شاكر
ضايعات حاصل از بستركشت قارچ قبل از انتقال از كارخانه عمل پاستوريزاسيون انجام مي گيرد سپس در محل معيني در فضاي آزاد(عرض و ارتفاع2 متر) دپو مي شود. هر چند ماه يكبار كمپوست زيرو رو شده و رطوبت و دماي مطلوب جهت رشد و فعاليت ميكروارگانيسم هاي مفيد كنترل مي شود اين فرآيند بسته به نوع كمپوست بين 2 تا 3 سال به صول مي انجامد(مدت زمان فوق بسته به تجربه كاري و استانداردهاي خاص متغيير بوده و از طريق آزمايشات خاص زمان رسيدن و كامل شدن كمپوست مشخص مي گردد.) سپس كمپوست بدست آمده به داخل كارخانه انتقال و با توجه به نتايج آزمايشات چندين نوع پيت ماس و مواد ارگانيك ديگر جهت غني سازي كامل از عناصر ماكرو و ميكرو ضروري براي رشدگياه به آن افزوده مي شود كه درصدهاي افزوده شده از اين مواد ارگانيك طي چندين سال آزمايش بدست آمده است. لازم بذكر مباشد كه كليه اين فرآيند ها بصورت ايزوله در محيط كارخانه انجام مي گيرد.تكميل فرَآيند كمپوست سازي توسط ميكروارگانيسم ها 2 تا3 سال به طول ميانجامد.درنهايت محصول بدست آمده پس از سپري كردن مرحله دوم پاستوريزاسيون به سه صورت پودري، گرانوله و پليت بسته بندي شده و قابل عرضه به بازار ميباشد.
موارد یافت شده: 1